Cadeauballon

Wat geef je iemand die alles al heeft? Nou, ga eens langs bij FeestGarant in Ede, want wij toveren je cadeaubon, geld, of ander presentje om tot een feestje op zich: de cadeauballon!

Wil je een goede entree maken en de show stelen met je cadeau? Laat het dan eens verpakken in een opgeblazen ballon! Alles wat een breedte heeft van maximaal 13 cm – of kan worden opgevouwen of omgebogen tot deze breedte – kunnen wij bij FeestGarant in een ballon stoppen. Tot 13 cm breed kan ieder voorwerp door de opening van de ballon heen worden gehaald dankzij onze speciale machine hiervoor.

Voor wie is de cadeauballon?
De cadeauballon is een leuke binnenkomer op feestjes zoals verjaardagen, geboortes en bruiloften. Klanten komen dan ook met de meest ludieke artikelen naar ons om te laten verpakken in een cadeauballon. Bijvoorbeeld knuffelberen, rompertjes, kleding, snoepgoed en cosmetica. We hebben zelf een keer een ‘luierballon’ vol met luiers gemaakt! Maar ook geld, kaartjes en cadeaubonnen zijn veelvoorkomende opties.

Hoe werkt het?
Het is heel eenvoudig. Je levert bij ons je cadeautje, een envelop met geld of bon aan, en die verpakken wij dan in een ballon. De cadeauballon maken wij ter plaatse voor je klaar en meestal kun je hierop wachten. Aan de hand van hoe druk het op dat moment in de winkel is duurt het ca. 15 minuten voordat de ballon klaar is. In verband met de houdbaarheid van een opgeblazen ballon, is het raadzaam om de cadeauballon op dezelfde dag te laten maken als wanneer je hem wil geven, of anders maximaal één dag van te voren. De kosten voor een cadeauballon zijn € 14,95.