Gender reveal ballon

Zwanger? Met een gender reveal ballon onthul je op originele én spectaculaire manier het geslacht van je kleintje. Wij vullen een grote ballon met roze en/of blauwe confetti en ballonnetjes. Jij prikt dan, in het bijzijn van vrienden en familie, de ballon stuk en tadaaa!

Met een gender reveal ballon maak je op een feestelijke manier het geslacht van je baby bekend. De ballon wordt gevuld met blauwe of roze ballonnen, blauwe of roze confetti en helium. Opgeblazen heeft de ballon een doorsnede van ca. 90 cm. Wil je het geslacht zelf ook nog niet weten? Laat dan het geslacht door de verloskundige opschrijven in een gesloten envelop en geef deze af bij ons in de winkel. Wij vullen de ballon met de juiste kleur ballonnen en confetti en stoppen het originele briefje/echo ook in de ballon.

Langskomen in de winkel
Om een gender reveal ballon te laten maken hoef je geen afspraak te maken. Kom tijdens openingstijden langs , geef het geslacht door, en wij maken de ballon ter plaatse klaar. Wil je het geslacht zelf niet weten, dan vragen we je even een blokje om te doen en bellen we je op als de ballon klaar staat. In verband met de stijgkracht is het raadzaam de ballon dezelfde dag nog kapot te prikken. De kosten voor een gender reveal ballon bedraagt € 25.