Gepersonaliseerde ballon

Til je ballonnen to the next level met een persoonlijke opdruk! We kunnen zowel folieballonnen als grote latexballonnen personaliseren met een bedrukking naar wens. Denk bijvoorbeeld aan heliumballonnen met de naam en leeftijd van een jarige of een ballondecoratie met het logo van je bedrijf. Dat is nog eens bijzondere feestversiering!

Wat je ook te vieren hebt, een gepersonaliseerde ballon is altijd leuk. Of je nou iemand wil verrassen, zelf een feest organiseert of extra wil opvallen met je bedrijf: met een persoonlijke opdruk maak je indruk! Een korte tekst, naam, trouwdatum, persoonlijke boodschap, eigen ontwerp of logo… jij bepaalt. Kom langs of neem contact met ons op om te bestellen. Vragen? We denken graag met je mee over de mogelijkheden.

Persoonlijke ballonnen
Een gepersonaliseerde ballon laten maken is een leuke manier om iemand te verrassen. Zo zijn onze bedrukte ballonnen erg populair voor verjaardagen en jubilea. Maar ook voor andere persoonlijke hoogtepunten zijn ze heel geschikt, bijvoorbeeld als bruiloftdecoratie, om iemand te feliciteren met een diploma of om je feestversiering gewoon nét wat specialer te maken. We maken gepersonaliseerde ballonnen al vanaf één exemplaar en kunnen de ballon ook vullen met helium.

Zakelijke ballonnen in eigen huisstijl
Zakelijke ballondecoraties doen het altijd al goed, maar met een eigen bedrukking val je zeker op! Heb je zakelijk iets te vieren, organiseer je een event, sta je op een beurs of wil je met jouw bedrijf extra in het oog springen in het straatbeeld? Ballonnen met een eigen opdruk zijn voor veel verschillende zakelijke doeleinden in te zetten en zijn dan ook een ideaal en betaalbaar marketingmiddel. Het meest populair bij onze zakelijke klanten is bijvoorbeeld een ballonpilaar met een grote, bedrukte topballon. Daar kan het logo van jouw bedrijf op staan, maar ook een eigen tekst of zelfs de link naar je website. Om de ballondecoratie helemaal af te maken, stemmen we zowel de stijl van de opdruk als de kleur van de ballon(nen) zorgvuldig af op jouw huisstijl.

Praktische informatie:

Opties gepersonaliseerde ballonnen

  • Keuze uit diverse folieballonnen en grote latexballonnen (zonder bestaande opdruk).
  • Beschikbare kleuren voor de opdruk: goud, zilver, zwart en wit.
  • Bedrukking mogelijk met een eigen ontwerp, tekst, cijfers of logo.
  • Let op: in verband met de stickertechniek die wij gebruiken, kunnen we alleen opgeblazen ballonnen personaliseren.

Aanleveren bestanden

  • Afbeeldingen en logo’s dienen aangeleverd te worden in EPS- of AI-formaat.
  • Alleen tekst op de ballon? Dan kan de tekst gewoon via de mail doorgegeven worden.

Kosten en levertijd

  • Een gepersonaliseerde ballon kost 15 tot 30 euro. De exacte prijs hangt af van het formaat van de ballon en of de bedrukking enkel- of dubbelzijdig is.
  • We vragen je om je bestelling minimaal 5 dagen van tevoren aan ons door te geven. Dit in verband met het klaarmaken van de bestanden en onze drukplanning.
  • Je kan je bestelling zelf afhalen in onze winkel of thuis laten bezorgen.