Heliumservice

Heliumballonnen zijn op feestjes bijna altijd leuker dan standaardballonnen. Ze houden zichzelf namelijk in de lucht, wat er ontzettend feestelijk uitziet. Heliumballonnen geven feestjes zoals bruiloften, evenementen, verjaardagen en themafeestjes extra sfeer en maken het feestje gegarandeerd compleet.

In onze feestwinkel in Ede hebben we heel veel verschillende soorten heliumballonnen die je direct kunt ophalen: ruim 40 verschillende kleuren latexballonnen en bijna 200 verschillende soorten folieballonnen. Heliumballonnen zijn schitterend in trosjes van enkele ballonnen bij elkaar, maar zijn ook los te koop. We vullen en verkopen heliumballonnen al vanaf 1 stuk en je kan je ballon(nen) meteen meenemen.

Zelf heliumballonnen vullen
Heb je op een later moment heliumballonnen nodig? We verkopen losse heliumtankjes waarmee je zelf je heliumballonnen kunt vullen. Deze kun je zelf gebruiken om op de dag van het feest op de feestlocatie nog de ballonnen te vullen.

Gepersonaliseerde ballonnen/ballon laten bedrukken
NIEUW! Vanaf nu kan je in onze winkel ook gepersonaliseerde heliumballonnen kopen. Lever een naam, tekst, datum of logo aan en wij plaatsen deze op een ballon naar keuze. Op deze manier kun je op een originele manier iemand verrassen met een mooie ballon. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Lees hier meer.

Eigen ballonnen laten vullen
Heb je ergens anders mooie ballonnen gekocht en wil je deze laten vullen met helium? Dit doen wij graag voor je! Kom met de ballonnen langs in onze winkel. Wij controleren eerst of de ballon van goede kwaliteit en geschikt om te vullen is. De prijs voor het vullen van een eigen ballon varieert van €1,80 tot €7,00 per ballon, afhankelijk van de grootte en het materiaal. Denk er wel altijd aan dat de houdbaarheid en stijgkracht van heliumballonnen beperkt is. Het laten vullen van zelf meegenomen ballonnen is wel op eigen risico: gaan ze kapot tijdens het vullen of daarna, dan zijn wij niet aansprakelijk hiervoor. Dit heeft namelijk te maken met de kwaliteit van de ballon.

Houdbaarheid en stijgkracht
Wil je heliumballonnen gelijk meenemen? Denk dan aan de houdbaarheid en stijgkracht. ‘Standaard’ heliumballonnen van latex blijven ongeveer 12 uur goed. Deze moet je dus op de dag van het feest/de gelegenheid ophalen of laten vullen. We kunnen latex heliumballonnen ook behandelen met speciale lijm, daarmee blijven ze 48 uur goed. In dat geval kun je ze een dag eerder laten bezorgen en heb je er langer plezier van. Onze folieballonnen kun je al eerder ophalen, deze blijven van zichzelf al een aantal dagen mooi.

Heliumballonnen op locatie bezorgd
We leveren onze heliumballonnen ook bij je thuis af. Lees hierover meer op www.ballongarant.nl

Door het aanhoudend helium tekort kan het voorkomen dat er niet altijd helium voorradig is. Om zo veel mogelijk klanten blij te maken met onze voorraad, hebben we een maximum aantal heliumballonnen/vullingen ingesteld. Op dit moment bedraagt dat 50 heliumballonnen/vullingen per klant/gelegenheid.