Hoera! Onze feestwinkel bestaat 10 jaar!

Wij zijn deze maand in opperbeste stemming. Waarom? Omdat we jarig zijn! Waar we normaal de hele dag bezig zijn met het versieren van jullie feestjes, hangen we nu ook voor onszelf de slingers op. Tien jaar geleden opende onze feestwinkel in het centrum van Ede en in die jaren is er veel veranderd. We hebben flink mogen groeien en kregen in het afgelopen jaar natuurlijk ook te maken met de lockdowns vanwege corona. Maar we zijn weer open en vieren feest!

In 2011 opende FeestGarant in een bescheiden pandje aan het Maandereind. Maar Ede houdt duidelijk van feesten en in de afgelopen jaren hebben we dan ook meerdere keren uit kunnen breiden. We lanceerden een webshop en verhuisden naar een twee keer zo groot pand, zodat ons assortiment nóg groter kon groeien. Wist je dat we al ruim 500.000 ballonnen opgeblazen hebben de afgelopen jaren?! Ook onze ballondecoraties hebben inmiddels hun weg gevonden naar vele bruiloften, events en bedrijven in de regio.

Feestjes in coronatijd
Maar eerlijk is eerlijk, het afgelopen jaar was niet makkelijk. Net zoals veel andere ondernemers moesten wij onze deuren sluiten vanwege corona en er waren natuurlijk nauwelijks evenementen of feestjes. Meerdere collega-feestwinkels hebben het helaas niet kunnen redden. Gelukkig mochten we velen van jullie blijven voorzien van feestartikelen voor de grote momenten die klein gevierd moesten worden. We brachten persoonlijk slingers langs aan de deur, maakten vele heliumballonnen om mensen mee te verrassen en zagen dat er toch nog heel veel moois te vieren was. Bedankt voor al jullie (online) bestellingen, winkelbezoeken op afspraak en steunbetuigingen! We zijn inmiddels weer open en hebben ontzettend veel zin in de vele feestjes die we met z’n allen in kunnen gaan halen.

Vernieuwde webshop en uitbreiding winkel
Tijdens onze sluiting zijn we hard aan het werk gegaan om FeestGarant voor te bereiden op de toekomst. Vol trots kunnen we jullie nu eindelijk verwelkomen op onze vernieuwde website en in onze nieuwe webshop. Wat vind je ervan? Naast de technische verbeteringen hebben we in de webshop héél veel nieuwe artikelen kunnen toevoegen. Ook in onze fysieke winkel gaan we binnenkort weer aan het werk. Na deze herinrichting kunnen we nóg meer nieuwe feestartikelen kwijt, waaronder themaversieringen voor kinderen, verkleedkleding en accessoires. Een mooie toevoeging aan onze winkel!
Wij eten lekker veel taartjes de komende tijd. Heb jij binnenkort ook wat te vieren? We zien je graag in onze winkel of webshop. Tot snel!